Meniu saptamana 22-26 Martie
Luni: Mic dejun : Cereale Nestle cu lapte pasteurizat
Gustare fructe : portocale, banane, mere
Dejun :Supa de rosii cu fidea si cartofi
Pui cu mazare traditionala/Salata de cruditati
Cornulete cu rahat
Gustare : Prajitura pandispan
Marti : Mic dejun : Cremwrusti cu paine, ceai de fructe cu lamaie
Gustare fructe : portocale, banane, mere
Dejun : Ciorba de vacuta
Carne de vita la cuptor cu garnitura de legume si piure
Turta dulce
Gustare : Chec cu nuca
Miercuri : Mic dejun : Tartine cu dulceata, lapte pasteurizat cu Nesquick Gustare fructe : portocale, banane, mere
Dejun : Supa crema de legume cu crutoane
Chiftelute de pui cu cartofi la cuptor/Salata de cruditati
Prajiturica de casa
Gustare : Orez cu lapte si scortisoara
Joi : Mic dejun : Tartine cu sunca de pui, ceai de fructe cu lamaie
Gustare fructe : portocale, mere, banane
Dejun : Supa de pui cu galuste
Gujoane de peste cu legume
Briose
Gustare : Iaurt cu biscuiti
Vineri : Mic dejun : Tartine cu cascaval , lapte pasteurizat
Gustare fructe : portocale, mere, banane
Dejun : Ciorba de perisoare
Spaghete Bolognese cu carne de pui
Cornulete cu rahat
Gustare : Clatite cu dulceata de fructe de padure
luni, 22 martie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu